Geslaagde Eerste editie van Lifeguard Experience Day

Na een lange voorbereiding vond op zaterdag 15 augustus de eerste editie van de Lifeguard Experience Day plaats. Op deze dag konden alle bezoekers ervaren wat het werk als Lifeguard inhoud. Vanaf 11:00 werd de dag geopend met een demonstratie met vuurwerk en een snelle actie met de waterscooter. Om 11:15 werden alle clinics gestart, deelnemers konden meevaren, meerijden en meedoen aan een surfclinic. Gedurende de dag werd het programma nog 3x herhaald om, om 16:00 af te sluiten met een grote demonstratie waarbij al het materiaal van de Egmondse Reddingsbrigade kon worden bezichtigd. Lifeguard Experience Day overzicht De dag is georganiseerd in samenwerking met KNRM station Egmond en Onderwatersport vereniging Egmond. Door alle 3 de partijen wordt de dag als een succes gezien. Wil je meer informatie over de Egmondse Reddingsbrigade of je aanmelden, kijk op de website van de Egmondse Reddingsbrigade www.reddingsbrigade.info Lifeguard Experience Day Duikdemo