Reanimatie op strand Egmond aan Zee

Op donderdag 3 september heeft de Egmondse Reddingsbrigde (ERB) een reanimatie uitgevoerd op het strand van Egmond aan Zee. Recht voor de strandpost van de Egmondse Reddingsbrigade heeft de reanimatie plaats gevonden. Omstreeks 17:45 zien de dienstdoende strandwachten een strandbezoeker vallen recht voor de strandpost van de Egmondse Reddingsbrigade. Direct wordt er door omstanders actie ondernomen en de reanimatie opgestart. Ook de lifeguards gaan direct ter plaatse om te assisteren. Tegelijkertijd worden de alarmploeg van de ERB en de ambulance dienst gealarmeerd door veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Het slachtoffer is met de ambulance meegenomen naar het MCA. Over de status van het slachtoffer is momenteel niets duidelijk. Actie 02092015 Egmondse Reddingsbrigade  
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing