Maak van de Egmondse nieuwjaarsduik een succes!

Aan alle leden, Traditioneel wordt op 1 januari in Egmond het nieuwe jaar ingeluid met een duik in de frisse Noordzee. De ERB wordt hier ook ingezet voor de bewaking met divers materieel (waterscooter en terreinvoertuig) en ehbo-ers. Onze inzet is inmiddels gewaarborgd. RTV-NH MAAKT EEN LIVE VERSLAG!! Het evenement komt ook live op TV en wel op RTVNH. Zij zenden live uit vanaf het strand. Om de beelden nog mooier en beter de Noordhollandse huiskamers in te slingeren wil men ook vanaf zee filmen en heeft RTVNH contact met ons opgezocht om hen te assisteren met de inzet van een extra boot waaraf een cameraman de duik filmt. Mits de weersomstandigheden en de daarmee samenhangende zeegang het toelaten gaan we een boot met bemanning hiervoor leveren. We zijn dus op zoek naar twee leden die de boot gaan bemannen. Help de ERB, RTVNH en de organisatie van de Egmondse nieuwjaarsduik en geef je nu op! Stuur een e-mail naar Ron Zentveld: operationeel@reddingsbrigade.info of via tel. (06) 43009680 Na aanmelding volgt nadere info over tijden etc.   De organisatie van de Egmondse nieuwjaarsduik is ook nog op zoek naar vrijwilligers die voor, tijdens en na het mooie evenement helpen met allerhande zaken (opbouwen, kramen, afzetting etc etc). Wil je dus van het evenement een groot succes maken geef je dan op met een reply op deze mail.   Alle leden, van jong tot oud kunnen en mogen zich aanmelden. Alvast bedankt voor jullie medewerking en tot 1 januari.   René Groen
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing