Assistentie bij EK Open Water te Hoorn (7-17 juli)

Het Europees Kampioenschap Open Water Zwemmen 2016 vindt in Hoorn plaats, dit topsportevenement komt van 11 tot en met 17 juli 2016 naar Hoorn. De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) organiseert het kampioenschap onder auspiciën van de Europese Zwembond en in samenwerking met Stichting Ter Reede van Hoorn en Gemeente Hoorn. Reddingsbrigade Hoorn (Notwin) doet bij dit evenement de toezicht/hulpverlening en hiervoor zijn zij op zoek naar Reddingsbrigades die interesse hebben om één of meerdere dagen te helpen bij deze inzet. Zijn er ERB-ers die hierbij willen worden ingezet? Geef je uiterlijk maandag 22 februari op via operationeel@reddingsbrigade.info of stuur een tekstberichtje aan 06 43 00 96 80 (geef hierbij aan welke dag(en) je wilt/kunt).  
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing