Steun de Egmondse Reddingsbrigade!

Rabobank Noord-Kennemerland stelt dit voorjaar 40.000 euro beschikbaar voor clubs en verenigingen in Bergen, Castricum en Heiloo. Ook de Egmondse Reddingsbrigade en de stichting vrienden va de Egmondse Reddingsbrigade doen mee aan deze actie. Met de bijdrage uit de Raboclubkas willen de Egmondse Reddingsbrigade en de Stichting vrienden van de Egmondse Reddingsbrigade een investering doen aan een muiboei om voor de strandbezoekers duidelijk aan te geven waar de gevaren van de Egmondse kust zich bevinden. Muiboei De Egmondse Reddingsbrigade wil een nog beter waarschuwingssysteem aanschaffen voor gevaarlijk zwemmen in levensgevaarlijke muistromingen. Het systeem bestaat uit een zogeheten muienboei welke in de muistroming wordt geplaatst ter aanduiding van het gevaar, en op het strand twee informerende beachflags. De muienboei is voorzien van een duidelijke opdruk. Wanneer de bijdrage uit de Raboclubkas voldoende zijn kunnen alle bezoekers van het Egmondse strand de muiboei deze zomer al op het strand zien. Stemmen Stem op ons (Egmondse Reddingsbrigade & Stichting vrienden van de Egmondse Reddingsbrigade) vanaf gisteren t/m 11 april 2016 Klanten van Rabobank Noord-Kennemerland van 18 jaar en ouder hebben een stemkaart ontvangen, daarmee mogen zij online drie stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen er bij onze club terecht komen, hoe hoger het bedrag dat wij ontvangen. Mogen wij op jouw stem rekenen? Probeer hiernaast ook je familie, vrienden en collega’s over te halen om te stemmen op de Egmondse Reddingsbrigade en de stichting vrienden van de Egmondse Reddingsbrigade. Alvast hartelijk dank hiervoor! Als je de ERB ten volle wilt steunen stem dan op: – Egmondse Reddingsbrigade én – Vrienden van de ERB Gooi de derde stem weg want dan worden de twee andere stemmen meer waard! Varken "Spek jouw club"
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing