Badge-/sleutelgebruik bij ERB

Bij deze een informatieve mail betreffende badge-/sleutelgebruik bij de ERB.
 • Strandpost
  • Ieder lid vanaf Junior Lifeguard kan een verzoek indienen voor een badge ten behoeve van de strandpost, uitgifte badges geschiedt op basis van beschikbaarheid, (voorgenomen) gebruik en/of functionaliteit. Aanvraag via secretariaat@reddingsbrigade.info.
 • Loods
  • Enkel bestuur, commissie-/werkgroepleden (op voordracht van bestuursverantwoordelijke), alarmploeg, beide weekstrandwachten en de eerste twee kolommen van de weekendstrandwacht hebben toegang tot de loods (badge, idem als strandpost).
 • Kazerne
  • Enkel bestuur, commissie-/werkgroepleden (op voordracht van bestuursverantwoordelijke) hebben toegang tot de kazerne (sleutel).
Belangrijke opmerkingen:
 • Indien men met een badge welke geen toegang heeft tot de ruimte een aantal maal voor de lezer houd gaat deze voor een periode in storing en kan er niemand in. Dit kan dus voor de nodige frustratie zorgen tijdens een alarm.
 • Het gebruik van badges wordt geregistreerd, dit geldt voor zowel bij toegang als afsluiten.
 • Een reserve-/uitleensleutelbos is beschikbaar bij Ron Zentveld (operationeel, 06 43 00 96 80) en Dirk Sander (onderhoudscommissie, 06 21 85 50 01).
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing