Strandfeest!!!

Geachte leden, Op zaterdag 3 September 2016 hebben we weer het traditionele Strandfeest van de ERB, een week na de LED dag. Met de enige echte ERB Enquête heeft een grote groep van jullie aangegeven dat graag te willen organiseren, daar zijn we natuurlijk blij mee. Maar ik heb nu geen idee wie ik moet benaderen en dus vraag ik jullie via deze weg nogmaals te reageren. We hebben een man/vrouw of vier nodig die het Strandfeest op willen zetten en natuurlijk op de dag zelf een veelvoud daarvan om de zaken goed op te bouwen en af te breken (ook de volgende dag !!). Wie wil het Strandfeest dit jaar opzetten? De datum staat vast, verder nog helemaal niets…. Alle ideeën zijn welkom. Heb je er zin in om dit te regelen? dan graag even een berichtje aan de Voorzitter. Met vriendelijke groet, Egmondse Reddingsbrigade, Edwin Buis, voorzitter e-mailadres: voorzitter@reddingsbrigade.info Party
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing