Mails tbv actieve vlag en gemeentebord

Beste ERB’ers, Per heden staan er enkele standaard conceptmailtjes op het bureaublad van de computer op de strandpost. Met deze mailtjes kunnen wij de strandbezoekers maar ook de gemeente informeren over de situatie op het strand. Naast de reguliere KWC (Kustwacht) inmeld- en uitmeldmail staan nu ook mails met de naam:
  • Melding gele vlag.
  • Melding rode vlag.
Deze mails worden verstuurd naar de gemeente en de buurtbrigades om zo aan te  geven hoe de situatie in Egmond wordt ingeschat. Deze mails graag actief versturen. Daarnaast staat er een mapje met mails gemeenteborden. Iedereen heeft de borden wel eens gezien bij het inrijden van Egmond (nabij tankstation te Egmond aan den Hoef en bij de kruising bij binnenrijden Egmond aan Zee). Hier kunnen wij mededelingen op laten plaatsen omtrent de situatie op het strand. In deze map zijn de volgende mails te vinden:
  • Gemeentebord – gele vlag
  • Gemeentebord – rode vlag
  • Gemeentebord – aflandige wind
  • Gemeentebord – gevaarlijke zee
Wanneer één van deze bovenstaande situaties optreedt graag de daarbij passende mail versturen.   Mocht je vragen, aanvullingen of ideeen over deze mailtjes hebben neem contact op met Ron Zentveld via operationeel@reddingsbrigade.info of via de telefoon 06 43 00 96 80.
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing