Grote zoekactie naar zwemmer Egmond aan Zee

Op maandagavond 25 juli, omstreeks 21.15 uur krijgt de Egmondse Reddingsbrigade het alarm “Zwemmer Vermist”. Een vrouw heeft de zwemmer voor het laatst gezien ter hoogte van strandpaviljoen Bad Egmond. Het terreinvoertuig met waterscooter van de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) gaat met spoed naar het strand. Er wordt direct een zoekactie opgestart met meerdere boten. Ook wordt er op het water samengewerkt met KNRM Egmond, KNRM Petten en KNRM Wijk aan Zee. Vanuit de lucht wordt er thumbnail_IMG_2068gezocht door een Traumahelikopter, de Politiehelikopter en de SAR-helikopter van de Kustwacht. Over de weg komen er twee ambulances naar het strand van Egmond.  Uiteindelijk wordt de zoekactie omstreeks 23.00 gestaakt. Er is niemand aangetroffen. Foto: Kees Zwaan
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing