Drenkeling voor de kust van Egmond aan Zee

Op woensdagmiddag 27 juli, omstreeks 14.15 uur zien de strandwachten van de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) drie baders welke in de problemen komen en starten een grote reddingsactie. Twee jongens lukt het om zelf het strand weer te bereiken, maar één persoon niet. Hierop wordt direct een grootschalige zoekactie gestart in samenwerking met de KNRM Egmond. Na korte tijd wordt de drenkeling door de waterscooter van de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) gelokaliseerd. De drenkeling wordt direct uit het water gehaald en  de reanimatie gestart. Tijdens de reanimatie neemt het medisch team van ambulances en de traumaheli het over. Uiteindelijk wordt het slachtoffer door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. IMG_2091  
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing