Shannon van Beek stopt met PR-Activiteiten

Geachte leden, Ongeveer anderhalve maand geleden heeft Shannon van Beek aangegeven zich niet prettig te voelen bij haar functie in het bestuur als functionaris PR. Shannon is in de ledenvergadering van dit voorjaar aangesteld als bestuurslid, maar het heeft niet gebracht wat ze vooraf gehoopt had. Het eigenlijke werk en de werkzaamheden die ze zich had voorgesteld wijken teveel af en na er lang over nagedacht te hebben heeft ze besloten haar bestuurfunctie neer te leggen. (Voor de duidelijkheid: Deze beslissing heeft niets te maken met de enorme media ‘Golf’ die Shannon heeft moeten doorstaan na de incidenten van de afgelopen maand). Shannon wil wel graag “projectmatige” zaken bij de ERB blijven oppakken, dus daar maken we zeker gebruik van! Het hele bestuur betreurt haar beslissing, maar respecteert die natuurlijk wel! De PR-activiteiten worden voorlopig, vanaf 1 september tot aan de ledenvergadering van 2017, door Rene Groen overgenomen met ondersteuning van andere bestuursleden.  Het bestuur is momenteel begonnen met een zoektocht naar een nieuw bestuurslid PR, mocht iemand zich geroepen voelen om deze functie te vervullen, laat me dat dan even weten! Het doel is om in het voorjaar van 2017 een nieuwe bestuurslid PR aan jullie voor te stellen. Vertrouwende jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben,   Met vriendelijke groet, Egmondse Reddingsbrigade,   Edwin Buis, voorzitter e-mailadres: voorzitter@reddingsbrigade.info telefoonnummer: 06 51 44 68 87   Check onze website: www.reddingsbrigade.info Volg ons op Twitter: RB_Egmond  
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing