REMINDER: Inzet ERB evenementen oktober

Onderstaande evenementen staan deze maand op het programma waarvoor de inzet van de ERB gewenst is. Met betrekking tot de vergunningverlening zijn er afspraken gemaakt met de organisaties over de inzet van de reddingsbrigade. Daarom bij herhaling nogmaals het verzoek je op te geven! Geef je op via de mail: operationeel@reddingsbrigade.info of per tekstbericht naar Hessel Zwart, (06) 52 23 93 60. Deze contactgegevens kunnen ook worden gebruikt voor vragen, opmerkingen en/of suggesties.
22/10, zaterdag – Derpbikers Beachrace (MTB) Richttijden inzet: 12.00 tot 15.00 uur Inzet materiaal: terreinvoertuig (EGM110) Inzet bemanning: 3 ERB-ers (1x chauffeur en 2x EHBO)
30/10, zondag -Beachrace Hoek van Holland ~ Den Helder (MTB) Richttijden inzet: 09.00 tot 13.00 uur Inzet materiaal: terreinvoertuig (EGM110) Inzet bemanning: 3 ERB-ers (1x chauffeur en 2x EHBO) Tot op heden heeft nog geen enkel lid zich aangemeld. Het bestuur van de ERB gaat ervan uit dat er voldoende leden zich aanmelden zodat we de inzetten kunnen uitvoeren en we de organisaties niet hoeven teleur te stellen.
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing