EHBO herhalingslessen 2016-2017

Gewijzigde opzet EHBO herhalingslessen bij de ERB. Medio november is er weer een opleiding EHBO bij de ERB; 12, 19 en 26 november van 9:00 uur tot 15:00 uur. Mensen die EHBO moeten halen voor hun diplomering krijgen automatisch een bericht. Mocht je iemand kennen in je naaste omgeving die graag zijn EHBO-diploma wil behalen, dan is dat ook via de ERB mogelijk. De kosten zijn 175,00 euro. Aanmelden kan via onderstaand e-mailadres. De zomer is inmiddels weer ten einde en dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse EHBO-herhalingen. Begin volgend jaar beginnen de herhalingsavonden, die bestaan uit drie maal een verplichte avond. Echter, er zijn nu ook drie zaterdagen waarop men de herhalingslessen kan volgen. Dit zijn hele zaterdagen (ca. 6 uur durend; zelfde als de avonden), waarbij je maar een zaterdag aanwezig hoeft te zijn. Mail je voorkeur (drie avonden of een zaterdag) naar oto.ehbo@reddingsbrigade.info, zodat er een duidelijk beeld gemaakt kan worden en je ingedeeld wordt op het moment dat jou het best uit komt! Met vriendelijke groet, Maarten de Jonge Opleiden, Trainen & Oefenen – EHBO e-mailadres: oto.ehbo@reddingsbrigade.info telefoonnummer: 06 43 97 45 35
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing