RVR-oefening 4 februari

De Egmondse Reddingsbrigade is uitgenodigd voor deelname aan de regionale oefening van de Regionale Voorziening Reddingsbrigade Noord-Holland Noord (RVR-NHN). Deze oefening zal gehouden worden op zaterdag 4 februari 2017 en is bestemd voor alle 14 reddingsbrigades binnen de RVR-NHN. Op dit moment wordt er door de werkgroep gewerkt aan de laatste voorbereiding van deze oefening, de oefening zal in ieder geval in de middag en een gedeelte van de avond zal plaatsvinden. Tijdens de oefening wordt de eenheid voorzien van eten en drinken. Voor de oefening willen we graag een bemanning voor de EGM018 hebben bestaande uit: een chauffeur, een schipper en 2 of 3 opstappers (minimale opleidingseis is Junior Lifeguard). Wie hebben er zin om de ERB te vertegenwoordigen tijdens deze oefening?? Reacties of vragen kunnen gemaild worden naar operationeel@reddingsbrigade.info of via de telefoon naar Menno de Boer (06 48 41 45 15) en/of Ron Zentveld (06 43 00 96 80).   Groet namens de commissie Operationele zaken, Menno de Boer en Ron Zentveld
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing