Tijdelijke stalling EGM110 en EGM159 bij de KNRM

Vanaf dinsdag 7 februari zijn de EGM110 (terreinvoertuig) en EGM159 (waterscooter) tijdelijk gestald in het Boothuis van de KNRM aan de Boulevard Zuid 5 te Egmond aan Zee. Deze tijdelijke stalling eindigt wanneer dat de bouwactiviteiten zijn gestart en is bedoeld om in deze periode ervaringen op te doen welke gebruikt kunnen worden in de uiteindelijke stalling en samenwerking. Uiteraard zal het ook moeten leiden dat er tijdens hulpverleningen effectiever met elkaar wordt samengewerkt. Afgelopen dinsdagavond hebben de alarmploegleden een uitgebreide instructie ontvangen betreffende deze stalling, hiervoor is een presentatie gegeven welke duidelijkheid moet geven aan de gebruikers. Degene die niet bij de presentatie aanwezig zijn geweest wordt aanbevolen om gezamenlijk met iemand die wel aanwezig was de besproken punten door te nemen om alles duidelijk te krijgen. Klik hier voor de presentatie. Mochten jullie ergens tegen aan lopen, ergens aan storen of zijn er vragen, op-/aanmerkingen en/of suggesties kan altijd contact worden opgenomen met Edwin Buis (voorzitter@reddingsbrigade.info en 06 51 44 68 87) en/of Ron Zentveld (operationeel@reddingsbrigade.info en 06 43 00 96 80).

foto_stalling

2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing