Uitnodiging alarmploeg lezing ‘Verdrinking en onderkoeling’

De KNRM heeft de ERB uitgenodigd voor een tweetal lezingen met betrekking tot twee uitermate interessante onderwerpen VERDRINKING en ONDERKOELING. De lezingen worden periodiek georganiseerd door de KNRM om kennis ten aanzien van verdrinking & onderkoeling te delen en te vergroten. Spreker op deze avond is de dr. J.J.L.M.  Bierens, anesthesioloog en de heer Bierens is indertijd gepromoveerd op het onderwerp verdrinking en derhalve expert in de genoemde onderwerpen. De lezingen worden gehouden op vrijdagavond 7 april 2017 om 20.00 uur in het OK verenigingsgebouw, Julianastraat 5, 1931 CA in Egmond aan Zee en zullen rond 22.30 uur afgelopen zijn (inloop vanaf 19.45 uur). Graag ontvangt de ERB een reactie voor aanwezigheid, aanwezigheid via KNRM of afwezigheid, stuur je mailje aan operationeel@reddingsbrigade.info of stuur een tekstberichtje aan 06 43 00 96 80.      
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing