Vaartuig omgeslagen voor Egmondse kust

Drukke afsluiting van een zonnige zondag door omgeslagen vaartuig voor de Egmondse kust. Omstreeks 17.30 uur krijgt de bemanning van de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en de KNRM stations Petten, Egmond aan Zee & Wijk aan Zee alarm voor een omgeslagen vaartuig voor de Egmondse kust, meerdere personen raken hierbij te water. Een aantal opvarenden weet zwemmend de kant te bereiken en de overige drenkelingen worden door de toegesnelde reddingboten uit het water gehaald en naar de kant gebracht. Enkele opvarenden zijn onderkoeld maar mogen na een korte controle door de Ambulancedienst weer naar huis. Het vaartuig wordt door de reddingboot Adriaan Hendrik naar het strand gesleept waar het verder zal worden geborgen. Een kleine twee uur na het alarm is de rust weer gekeerd en kunnen de redders naar huis.
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing