Weekendstrandwachtrooster 2017

Het weekendstrandwachtrooster is met zorg samengesteld en gereed. Klik hier voor het weekendstrandwachtrooster 2017 als PDF-bestand. Bekijk het weekendstrandwachtrooster goed en schrijf je eigen dienst meteen op in je agenda! Opmerkingen:
  • Je kunt meerdere keren ingedeeld zijn in verschillende kolommen.
  • Onderling ruilen is mogelijk maar zorg zelf voor een gelijkwaardige ruil, wijzigingen mailen naar operationeel@reddingsbrigade.info.
  • De strandwacht in de eerste kolom neemt in de week voorafgaand de dienst contact op met de andere strandwachten om af te spreken.
De weekendstrandwachtrooster loopt van zaterdag 27 mei tot en met zondag 10 september en is inclusief maandag 5 juni (Tweede Pinksterdag). Dit gemailde weekendstrandwachtrooster is het vertrekpunt voor 2017 (versie 1.0 d.d. 12-04-2017), het meest actuele weekendstrandwachtrooster is te vinden op de ledenpagina (inlog: ERB en ERB).
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing