Rijopleiding EGM110

Ook in 2017 gaan we weer de initiële rijopleiding starten voor ERB-ers die graag willen rijden in de EGM110. De regels voor wat betreft het gebruik blijven ongewijzigd maar wel met een toevoeging dat per 2017 ook de leden die zelfstandig mogen rijden, maar nog geen jaar zelfstandige ervaring hebben, kunnen worden opgeleid voor het rijden op de EGM110. Let op: dit is wel met duidelijke kanttekening dat deze leden nog niet zelfstandig met de EGM110 mogen rijden, dat moet altijd onder begeleiding van een Reddingsbrigadechauffeur en bij normale omstandigheden zoals uitvoeren van patrouilles en het wisselen van de vlaggen. Er mag zeker niet voor incidenten worden gereden, dan dient men te wisselen met een chauffeur die al langer in de EGM110 rijdt. Wil je rijden over het strand in de EGM110 geef je dan nu op via oto.voertuigen@reddingsbrigade.info.
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing