Herhalingslessen varen

Beste ERB-er,
 
De waterscootertrainingen zijn in volle gang. Zodra deze zijn afgelopen willen we direct starten met de vaartrainingen van de boten. Wij willen van jullie weten op welke dag je kunt varen. Graag 2 beschikbare datums doorgeven. We plannen je in voor 1 training. 
 
De volgende datums staan de herhalingslessen gepland:
donderdag 20 juli 2017 dinsdag 25 juli 2017 donderdag 27 juli 2017 zaterdag 29 juli 2017 dinsdag 1 augustus 2017 donderdag 3 augustus 2017
De 2 datums die jij kan graag sturen naar oto.waterscooter@reddingsbrigade.info
 
PS, deze email geld niet voor de jeugdleden die de opleiding doen tot junior- lifeguard
Met vriendelijke groet, Egmondse Reddingsbrigade,   Jeroen Brouwer, Bestuurslid Opleiden Trainen Oefenen, Oefenen e-mailadres: oto.oefenen@reddingsbrigade.info telefoonnummer: 06 50 22 86 03   logo Reddingsbrigade Egmondse Reddingsbrigade Schipper van de plasstraat 4 1931 EK Egmond aan Zee info@reddingsbrigade.info   Check onze website: www.reddingsbrigade.info Volg ons op Twitter: RB_Egmond
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing