Vaarrooster boten

Beste Erb-er, De waterscooter-trainingen zitten er voor dit jaar weer op. Ben jij al 2x geweest? Zo niet, neem zelf contact op met een instructeur. Zorg ervoor dat je aan het einde van het jaar je waterscooter hebt herhaald. Vanaf 20 juli gaan we starten met de vaartraining van de boten. Je bent ingedeeld op een datum die je zelf hebt opgegeven, wij (instructeurs) gaan er dan ook vanuit dat iedereen er dan ook is en anders zelf ruilt.
Do 20-07-2017 Di 25-07-2017 Do 27-07-2017 Zat 29-07-2017 Di 01-08-2017 Do 03-08-2017 Di 08-08-2017
Beau Uyttenboogaard Arianne Röpke Arielle van Ham Edwin Buis Harrie de Goede Martin Brouwer Alex Haans
Edwin de Groot Bjarne Wijker Femke Agricola Gerben Pastijn Iris Bakker Nathalie Haans Bernard Karsten
Hessel Zwart Ilona Kriele Ilse Bakkelo Jill Horstman Jasper Corts Nick Wittebrood Danny Kemps
Michel Kemps Ron Wijker Nick Schellinger René Groen Jeroen Visser Sebastiaan Wijn Menno de Boer
Olaf Wijker Sanne Röpke Rick van Vemde Robert van der Heide Melanie Kager Toos de Laleyne Rianne Schoonderwoerd
Sander Zwart Shannon van Beek Stephan Röpke   Pim Dekker Pim Schonig  
        Saskia Biesboer    
  Met vriendelijke groet, Egmondse Reddingsbrigade,   Jeroen Brouwer, Bestuurslid Opleiden Trainen Oefenen, Oefenen e-mailadres: oto.oefenen@reddingsbrigade.info telefoonnummer: 06 50 22 86 03   logo Reddingsbrigade Egmondse Reddingsbrigade Schipper van de plasstraat 4 1931 EK Egmond aan Zee info@reddingsbrigade.info   Check onze website: www.reddingsbrigade.info Volg ons op Twitter: RB_Egmond
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing