Zoekactie meerdere drenkelingen

29-07-2017 EGMOND AAN ZEE Zaterdagmiddag krijgt de vrijwillige bemanning van KNRM station Egmond alarm voor een persoon te water. De Egmondse Reddingsbrigade (ERB) heeft een melding gekregen van de vermissing van twee kinderen, de kinderen waren eerder die middag het water ingegaan met een bodyboard. De reddingboot Adriaan Hendrik en het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) worden naar strand gereden en voegen zich bij de inmiddels zoekende eenheden van de ERB. Vanuit de lucht worden de eenheden ondersteund door een politie helikopter. Op de hoofdstrandafgang staan meerdere ambulances klaar voor de opvang van de eventuele drenkelingen. Ongeveer een uur na de eerste melding worden de beide jongens in goede gezondheid aangetroffen op het strand, hierop keren alle eenheden retour station.
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing