Heftige nacht Egmondse Redders!

Om 03.18 uur krijgen de vrijwilligers van de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en KNRM stations : Egmond aan Zee, Wijk aan Zee en IJmuiden alarm vanuit het Kustwacht Centrum voor een persoon vermist in zee. Tevens is de kustwachthelikopter (CG06) de Politie, Ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De reddingboot Adriaan Hendrik (Egmond) is net gelanceerd als het slachtoffer wordt gevonden aan de waterlijn, de bemanning van de terreinauto van de ERB start gelijk de reanimatie. Het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) zorgt voor het vervoer van het Ambulance personeel naar het slachtoffer. Om 04.30 uur is voor de nautische hulpdiensten de inzet afgerond en keren de eenheden retour station. De verdere afhandeling van het incident is overgedragen aan de Ambulancedienst en de Politie. inzet : 2017/27
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing