uitnodiging nieuwe pagers: Precom (6/1)

Hoi allemaal, Recent heeft Gemeente Bergen NH besloten om de pagers te vervangen en wel door het Precom-systeem welke reeds door de KNRM en Brandweer wordt gebruikt, hiermee komt een lang gekoesterde wens van Reddingsbrigade Egmond uit. Via deze mail willen wij de alarmploegleden uitnodigen bij de ‘Uitrol en instructie’ op zaterdag 6 januari van 15.30 tot circa 17.00 uur in de ERB-kazerne. Neem de uitnodiging over in de eigen agenda om deze niet te vergeten en/of om dubbele afspraken te voorkomen. Uiteraard gaan wij ervan uit dat iedereen aanwezig is maar mocht je niet kunnen aansluiten kan dat worden doorgegeven via een mailtje aan operationeel@reddingsbrigade.info. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen om dit nieuwe systeem te implementeren zoals het inrichten van de backoffice, de aanschaf van de hardware, programmeren van de pagers en dan als laatste de uitrol/instructie. Precom in het kort: Precom is sneller, efficiënter én heeft meer functies dan de huidige generatie alarmontvangers:
  • Realtime terugkoppelen van beschikbaarheid (high-tech);
  • Via agenda via app, online of op pager vooraf beschikbaarheid opgeven (planning);
  • Bij alarmering door een druk op de knop ad-hoc beschikbaarheid (opkomen of afwijzen);
  • Beschikbaarheidsinformatie op pager en in app (bewustwording);
  • LCD-scherm in uitruklocatie (operationeel);
  • Rapportage bezettingsgraad en opkomst (managementinformatie).
Klik hier voor een informatieve folder van Precom. Verder zullen de volgende wijzigingen per januari plaatsvinden: Shannon van Beek zal de alarmploeg zal verlaten en Bjarne Wijker & Sebastiaan Wijn komen de alarmploeg versterken.   Tot zaterdag 6 januari 2018!     Met vriendelijke groet, Egmondse Reddingsbrigade,   Ron Zentveld, bestuurslid operationeel e-mailadres: operationeel@reddingsbrigade.info telefoonnummer: 06 43 00 96 80 logo Reddingsbrigade Egmondse Reddingsbrigade p/a Schipper van der Plasstraat 4 1931 EK Egmond aan Zee info@reddingsbrigade.info Check onze website: www.reddingsbrigade.info Volg ons op Twitter: RB_Egmond
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing