Reminder uitnodiging uitrol en instructie Precom

Hoi allemaal, Reminder uitnodiging voor ‘Uitrol en instructie’ op zaterdag 6 januari (morgen dus) van 15.30 tot circa 17.00 uur in de ERB-kazerne. Neem de uitnodiging over in de eigen agenda om deze niet te vergeten en/of om dubbele afspraken te voorkomen. Uiteraard gaan wij ervan uit dat iedereen aanwezig is maar mocht je niet kunnen aansluiten kan dat worden doorgegeven via een mailtje aan operationeel@reddingsbrigade.info.   Tot morgen!!     Met vriendelijke groet, Egmondse Reddingsbrigade,   Ron Zentveld, bestuurslid operationeel e-mailadres: operationeel@reddingsbrigade.info telefoonnummer: 06 43 00 96 80 logo Reddingsbrigade Egmondse Reddingsbrigade p/a Schipper van der Plasstraat 4 1931 EK Egmond aan Zee info@reddingsbrigade.info Check onze website: www.reddingsbrigade.info Volg ons op Twitter: RB_Egmond
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing