Uitnodiging Nautisch Event (zaterdag 24 maart)

Op zaterdag 24 maart organiseert de Veiligheidsregio NHN voorafgaande aan het zomerseizoen een“Nautisch Event” voor de Reddingsbrigades en de KNRM-stations in de regio. Deze dag is bestemd voor alle vrijwilligers die ingezet worden bij het toezicht en de hulpverlening.
  • Zaterdag 24 maart 2018
    • Aanvang: 9.00 uur
    • Verwachte eindtijd: 12.30 uur
    • Locatie: Meldkamer VR NHN te Alkmaar
Tijdens deze ochtend worden diverse workshops gegeven over de samenwerking en procedures met de Ambulance, Kustwachtcentrum en de Meldkamer NHN. Voorts zal er een rondleiding op de meldkamer plaatsvinden. Heb je zin en tijd? Vertegenwoordig dan onze club en geef je (al dan niet met een groepje) op door middel van een mailtje aan: operationeel@reddingsbrigade.info of stuur een tekstberichtje naar 06 43 00 96 80.

 

2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing