Gevraagd: inzet NK Strandrace, zondag 4/3

Op zondag 4 maart 2018 vindt de 7e editie plaats van het Nederlands Kampioenschap (NK) CST Strandrace. Reddingsbrigade Castricum heeft de ERB gevraagd om assistentie te verlenen, uiteraard is dit toegezegd. Heb je zin en tijd? Geef je op via een mail aan operationeel@reddingsbrigade.info of een tekstberichtje aan 06 43 00 96 80. Meer info: http://deining.nl/evenementen/nk-cst-strandrace/   Met vriendelijke groet, Egmondse Reddingsbrigade,   Ron Zentveld, bestuurslid operationeel e-mailadres: operationeel@reddingsbrigade.info telefoonnummer: 06 43 00 96 80 logo Reddingsbrigade Egmondse Reddingsbrigade p/a Schipper van der Plasstraat 4 1931 EK Egmond aan Zee info@reddingsbrigade.info Check onze website: www.reddingsbrigade.info Volg ons op Twitter: RB_Egmond  
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing