Opleiding chauffeur EGM110

Beste ERB-er, Ook komend jaar gaan we weer onze rijopleiding starten voor leden die graag willen leren rijden in de EGM110. De regels voor wat betreft het gebruik blijven ongewijzigd maar wel met een toevoeging dat dit jaar ook de leden die zelfstandig mogen rijden, maar nog geen jaar zelfstandige ervaring hebben, ook kunnen worden opgeleid voor de EGM110. Let op: dit is wel met duidelijke kanttekening dat deze leden nog niet zelfstandig met de EGM110 mogen rijden, dat moet altijd onder begeleiding van een Reddingsbrigadechauffeur en bij normale omstandigheden zoals uitvoeren van patrouilles en het wisselen van de vlaggen. Er mag zeker niet voor incidenten worden gereden, dan dient men te wisselen met een chauffeur die al langer in de EGM110 rijdt. Wil je dus komt jaar rijden over het strand in de EGM110 geef je dan voor 5 april op via: oto.voertuigen@reddingsbrigade.info. Met vriendelijke groet Egmondse Reddingsbrigade, Iris Bakker, Bestuurslid Opleiden Trainen Oefenen, Oefenen e-mailadres: oto.oefenen@reddingsbrigade.info telefoonnummer: 06 53 45 01 73
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing