Rooster varen & RWC

Geachte leden, Er is zoveel mogelijk gekeken naar een combinatie van varen en waterscooter training zodat de RWC operators in een beperkt aantal avonden zowel het varen en RWC herhaling kunnen uitvoeren. Iedereen wordt gevraagd om op tijd aanwezig te zijn op de avond waarop je bent ingedeeld. Ruilen onderling is mogelijk maar laat dat dan wel even weten aan de instructeur en stuur een mail naar oto.waterscooter@reddingsbrigade.info. Aanvang lessen om 19:00uur, bij last minute verhindering, geef dat even telefonisch door aan de dienstdoende strandwacht. We hebben er weer zin in, en zien jullie graag op het strand Met vriendelijke groet, Egmondse Reddingsbrigade, Iris Bakker, Bestuurslid Opleiden Trainen Oefenen, Oefenen e-mailadres: oto.oefenen@reddingsbrigade.info telefoonnummer: 06 53 45 01 73 RWC&Varen 2018v1
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing