Trekker rijbewijs

Beste leden, Via de gemeente is er de mogelijkheid om jou trekker rijbewijs te behalen. Het rijbewijs zal vergoed worden door de gemeente. Ben jij minimaal 16 jaar dan is dit jouw kans! Bestuurders die op 1 juli 2015 18 jaar waren en een rijbewijs B hadden, mogen daarmee ook een tractor besturen. Bij de eerstvolgende vernieuwing van het B-rijbewijs wordt de categorie T bijgeschreven dit dien je wel expliciet te vermelden. Het rijbewijs moet dan wel voor 1 juli 2025 zijn vernieuwd. Meld je voor 27 mei aan bij: oto.oefenen@reddingsbrigade.info Met vriendelijke groet, Egmondse Reddingsbrigade, Iris Bakker, Bestuurslid Opleiden Trainen Oefenen, Oefenen e-mailadres: oto.oefenen@reddingsbrigade.info telefoonnummer: 06 53 45 01 73
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing