Veiligheid op de bouw

Beste ERB’er, Er zijn in de afgelopen tijd een aantal personen/ vrijwilligers van de KNRM, ERB en de Pinck zich in het werkgebied geweest zonder enig soort van bescherming. Er lopen er mensen op slippers en bij kraanwerkzaamheden zonder helm. Jan Koopman (uitvoerder) spreekt de mensen welk hij in de gaten heeft er op aan, echter blijkt het dat juist deze personen zich zonder te melden of buiten het zicht hun toegang verschaffen. Wij willen de personen welke het betreft vanaf heden de toegang ontzeggen voor het bouwterrein voor de gehele periode zolang de bouwactiviteiten nog duren. Verder willen wij nogmaals dringend verzoeken om alle medewerkers welk het terrein betreden op de hoogte te stellen van de veiligheid en hier ook naar te laten handelen. Aktiepunten voor het betreden van het terrein.
  • Met persoonlijke bescherming op en aan het terrein betreden zoals helm en veiligheidsschoenen.
  • Eerst melden bij de uitvoerder Jan Koopman.
  • De veiligheidsregels in acht nemen , welk gelden op het bouwterrein.
Met vriendelijke groet, Marco Tervoort  
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing