Aanmelden leden website ERB

Beste ERB’er In de afgelopen tijd is er flink wat aan de website gesleuteld, we hebben de website Persoonlijk laten maken. Op deze manier gebruiken we niet meer 1 hetzelfde wachtwoord en kan iedereen zijn of haar eigen gegevens beheren Hieronder de uitleg hoe je aan te melden. Uitleg aanmelden ledengedeelte reddingsbrigade.info  
  1. Ga naar reddingsbrigade.info/aanmelden
  2. Vul hier als gebruikersnaam je voor en achternaam in zonder spatie dus aan elkaar
  3. Vul je e-mailadres in
  4. Klik op registreren
  Hierna ontvangt de secretaris een melding per mail van je aanmelding. De secretaris zal je aanmelding (indien je lid bent van de ERB) goedkeuren en hierna zal je een mail ontvangen dat je registratie is goedgekeurd. In deze mail vind je ook een tijdelijk wachtwoord welke je d.m.v. de link in deze zelfde mail kunt aanpassen naar je eigen wachtwoord. Dit wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen en is voor zowel het bestuur als de website beheerder niet te zien of te achterhalen. Heb je vragen hierover laat het vooral even weten volgens de bekende contactmiddelen  
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing