De ERB en de AVG

Beste ERB’er Ter voorbereiding op de algemene ledenvergadering sturen we je hierbij een aantal documenten met betrekking tot de AVG. Op 25 mei 2018 is de vernieuwde AVG ingegaan, deze privacywetgeving is van toepassing op het verwerken van persoonsgegevens. Dit gaat van inschrijfdata tot gebruik van beeldmateriaal op de website bijvoorbeeld. Ook voor de ERB is deze wet van toepassing, om dit goed te kunnen regelen zijn een aantal documenten opgesteld
  • Privacyregister (wie verwerkt en hoe worden gegevens verwerkt)
  • Toestemmingsverklaring (een verklaring dat je als lid akkoord gaat met het gestelde beleid)
  • Privacyverklaring (hoe worden jouw gegevens gebruikt)
Op de Algemene Ledenvergadering van maandag 18 maart (19:30 MCE) zal Bernard Karsten een presentatie houden over de AVG en wat dit voor de vereniging betekend. Graag willen we dat elk ERB-lid de toestemmingsverklaring leest en tekent wanneer hier geen bezwaren over zijn. Mocht je vragen hebben kan je je altijd richten tot het secretariaat Fijn weekend en tot maandag! Het Bestuur
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing