testmiddag vervanging EGM129

De EGM129 is aan vervanging toe en de werkgroep zal een testmiddag organiseren met maar liefst drie (3) vaartuigen! Onze eigen Rescue III zal gelijktijdig getest worden met een RNR490 en een Ribcraft 4.80. Deze testmiddag vindt plaats op zaterdag 29 juni om 13.00 uur. De werkgroep nodigt de ERB-leden uit om te komen proefvaren zodat jullie je mening over deze vaartuigen kunnen geven. De rapportage van deze testvaarten zullen worden opgenomen in het eindadvies zodat we uiteindelijk het meest geschikte vaartuig voor onze Reddingsbrigade kunnen voorstellen. Heb je zin en tijd om deze testmiddag bij te wonen om zo tot een concreet advies te komen? Meldt je dan rechtstreeks aan bij Ron Wijker via 0658862310.

Recue III

RNR490

Ribcraft 4.80

2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing