inzet Lichtjesavond Alkmaar (31/8)

De RVR NHN is gevraagd om vanaf het water toezicht te houden tijdens Lichtjesavond Alkmaar. De Lichtjesavond is een jaarlijkse vaartocht door de sfeervolle grachten van Alkmaar. De route vaart door de historische binnenstad met de prachtige grachten, monumentale panden en nostalgische bruggen. De organisatie van de Lichtjesavond heeft ook dit jaar de RVR-NHN weer gevraagd voor de bewaking en (water)hulpverlening tijdens deze vaartocht. Nu is de vraag of de ERB vrijwilligers beschikbaar heeft? Het gaat om zaterdag 31 augustus en de inzet is van 17 tot 23 uur. Benodigd zijn:
  • 5x bemanning reddingsvlet (3 leden, minimaal Junior Lifeguard)
  • 1x walbemanning (2 leden, minmaal Lifeguard)
  • 1x centralist (minimaal Lifeguard)
  • 1x RB-liaison / OvD-Red (minimaal RB-lia of OvD)
Als je zin en tijd hebt kun je je opgeven via een mail aan operationeel@reddingsbrigade.info. Het is natuurlijk nog leuker als je je aanmeldt met een heel team đŸ˜‰
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing