Maatregelen coronavirus ERB

Beste leden, Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat er op dit moment overal in Nederland maatregelen worden genomen tegen de verspreiding van het coronavirus. Het RIVM adviseert o.a. om thuis te blijven bij neusverkoudheid, hoesten en keelpijn, maar ook om bijeenkomsten in publieke locaties en sportwedstrijden af te gelasten om de kans op verspreiding zo klein mogelijk te maken. Als bestuur menen wij hier ook gehoor aan te geven. Wij hebben besloten om alle activiteiten tot minimaal 31 maart uit te stellen. Dit betekent dat er, tot nader bericht, op 19 en 26 maart niet gezwommen wordt, het EHBO-examen van aanstaande zaterdag wordt uitgesteld en de scholenronde in het MCE van volgende week wordt verplaatst naar een ander moment.  Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben ingelicht en we zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen die gelden voor de ERB. Mochten jullie vragen hebben dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet,   Edwin de Groot Voorzitter ERB
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing