Invullen strandwachtrooster 2020

Beste leden, Komende zaterdag (25 april) om 12 uur is het zo ver, dan zal het eerste inschrijfmoment van het strandwachtrooster plaatsvinden. Vanaf dat moment is het de bedoeling dat alle leden vanaf junior lifeguard i.o. de eerste 2 dagen van hun verplichte 4 strandwachtdagen invullen.  Vanaf de week erna (2 mei) kunnen de overige 2 dagen ingevuld worden en daarna natuurlijk nog extra dagen voor wie dat wil.  We hebben de in te vullen dagen verspreid zodat iedereen de kans heeft om zich op dagen in te schrijven die voor hem of haar haalbaar zijn. Voor de intro’s zal de inschrijfmogelijkheid iets later komen zodat ze de optie hebben om te kiezen met wie ze strandwacht willen lopen omdat er dan hopelijk al een hoop lifeguard zich hebben aangemeld. Bij elk inschrijfmoment krijgt iedereen een mail met daarin een persoonlijke link die gekoppeld is aan zijn of haar account, er is dus geen lastige inlog nodig. In deze mail komt ook een duidelijke beschrijving over hoe de website en inschrijving werken. Ik hoop dat ik jullie hiermee voldoende heb geïnformeerd en tot zaterdag 😉  Met vriendelijke groet, Reddingsbrigade Egmond, Beau Uyttenboogaard, bestuurslid operationeel strandploeg & alarmploeg e-mailadres: operationeel@reddingsbrigade.info telefoonnummer: 06 44 04 97 74
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing