REDLIJN – Nummer 1 – juli 2020

Beste leden,  EINDELIJK is het zover! Na weken van geheimhouding kunnen we jullie mededelen dat de REDLIJN weer terug komt. Deze keer niet in een papieren versie bij je door de brievenbus, maar in een vernieuwde online editie!  Na weken van opzetten, vormgeven en verschillende taken uit handen geven is deze eerste online versie af. Onze oude REDLIJN verschijnt in een nieuw jasje! In deze editie lees je onder andere over de vervanging van de EGM1.10 en EGM1.29. Tevens zal de digitale strandwachtbespreking die is gehouden op 12/05/2020 kort aan bod komen. Verder kom je alles te weten over een (commissie)lid in de nieuwe rubriek “(COMMISSIE)LID UITGELICHT”. Tot slot kan je je aanmelden voor het jaarlijkse strandfeest die zal plaatsvinden op 29 augustus 2020.  Vanaf nu verschijnt er ieder kwartaal een digitale REDLIJN. Graag horen we ook jullie input voor dit blad! Deze REDLIJN is interactief wat inhoudt dat er gebruik is gemaakt van meerdere koppelingen die zitten verwerkt in de pictogrammen / iconen. De koppelingen van deze editie zitten verwerkt in: 
  • Handelingsperspectieven in de digitale strandwachtbespreking
  • Instructievideo van de nieuwe EGM1.10
  • De aanmelding voor het jaarlijkse strandfeest
  • De enquete die is ingevoegd, waarbij we graag jullie feedback ontvangen voor de volgende edities
  • Tot slot staan alle online platformen van de ERB aan het einde van de REDLIJN opgesomd! Vergeet ons niet te volgen op social media!
Tot slot willen we iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van deze eerste editie. We wensen je veel leesplezier en hopen je op 29 augustus te mogen ontvangen op het jaarlijkse strandfeest! Kaily Wijn en Sonny de Lange  Oprichters van de vernieuwde REDLIJN Klik hier voor de nieuwe Redlijn
2022 © Reddingsbrigade Egmond - Site by ON / OFF Marketing